Välkommen till oss och våra fonder!

Augusti var generellt sett inte någon bra börsmånad med breda nedgångar i de flesta sektorer. Alla våra fonder ligger dock på plus under året. Sverige Aktiv är upp 6,90 procent och Realinvest är upp 6,09 procent i år (1 jan-31 augusti).

Vi startade Sverige Aktiv den 1 oktober 2012 för att vi verkligen trodde att vi skulle kunna skapa en bra Sverigefond, trots att det fanns så många Sverigefonder på marknaden sedan tidigare. Från starten den 1 oktober 2012 till den 31 augusti 2015 har Sverige Aktiv gått upp 81,31 procent. Över 16 procentenheter före index OMXS GI sedan start visar att vår aktiva förvaltning och våra idéer fungerar. (OMXS GI 64,46 procent).
Vi är också väldigt stolta över att vår andra aktiefond Realinvest har gått upp 55,40 procent sedan start den 2 september 2013 till den 31 augusti 2015. Våra förvaltare Torgny och PO (ovan) har inga hemliga modeller utan idéerna är till stor del grundade på en mångårig erfarenhet. Sitter man mittemot varandra och pratar aktier hela dagarna föds många av investeringsidéerna i de dagliga samtalen.

Vill du börja spara direkt hos oss hittar du all information om det här. Vill du ha vårt månadsbrev anmäler du det här. Vi erbjuder både Sverige Aktiv med nummer 328 021 och Realinvest med nummer 487 108 i premiepensionssystemet. Läs mer om Sverige Aktiv och Realinvest och våra andra fonder längst upp till vänster under "Våra fonder". Hör gärna av dig, vi svarar gladeligen på alla eventuella frågor. Vi finns på telefon 08-441 77 00 eller via mail på info@pnfonder.se

Hoppas att vi snart får hälsa dig välkommen som kund!

Nyheter & aktuellt

Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr med fondbestämmelser.