Vill du bli direktkund hos oss? Du hittar våra köpblanketter här

Vår senaste fond Realinvest har fyllt 1 år!

Vår senaste fond Realinvest har nästan precis fyllt ett år. Realinvest är en aktiefond med särskilt fokus på nordiska bolag med en stor andel reala tillgångar som exempelvis bolag i fastighetsbranschen, skogsindustrin och råvaru- och kraftindustrin. Realinvest har haft ett bra första år. En av anledningarna är nog vad vi kallar äkta aktiv förvaltning. Ingen av våra fonder följer något index. Vi väljer helt och hållet de aktier vi själva tror på och väljer också bort aktier oavsett hur tungt de väger i index. Våra förvaltare Torgny och PO har inga hemliga modeller utan idéerna är till stor del grundade på en mångårig erfarenhet. Sitter man mittemot varandra och pratar aktier hela dagarna föds många av investeringsidéerna i de dagliga samtalen.

Resultatet efter ett år är vi stolta över. Realinvest har överträffat Stockholmsbörsen med 15,85 procentenheter sedan starten den 2 september 2013 till den 30 september i år. Realinvest har sedan start till den 30 september i år gått upp 34,92 procent och OMXS GI har under samma period gått upp 19,07 procent.

Läs mer om Realinvest och våra andra fonder längst upp till vänster under "Våra fonder". Hör gärna av dig, vi svarar gladeligen på alla eventuella frågor. Vi finns på telefon 08-441 77 00 eller via mail på info@pnfonder.se.

Nyheter & aktuellt

Att en fond tidigare har ökat i värde är ingen garanti för att den ska göra det även i framtiden. Dina fondandelar kan öka eller minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. För mer information om risk se fondernas informationsbroschyr med fondbestämmelser.